Kennismakingsgesprek, kosteloos en vrijblijvend.

In dit gesprek bespreken je wensen en je verwachtingen en we kijken ook of er een klik is om samen een coachtraject te starten. Ik zal mijn werkwijze uitleggen en spreekt het je aan dan kunnen we een afspraak inplannen voor een intakegesprek.

Bij een vervolg zal ik jou een intakeformulier sturen en je verzoeken om voor een week een voedingsdagboek bij te houden.  Het intakeformulier en het voedingsdagboek stuur je mij drie dagen voor het intakegesprek retour.  

Intakegesprek en gezondheidsmeting.

Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid het intakeformulier waarin ik je veel vragen zal stellen om inzicht te krijgen waar bij jou de disbalans in je leven bevindt. We bespreken aan welke doelen jij wilt werken en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
Ook gaan we een gezondheidsmeting doen waarbij we gaan wegen en meten van je gewicht, BMI, vetpercentage, visceraal vet, spiermassa, middelomvang en je bloeddruk.
Aan de hand van de informatie uit dit gesprek maken we een nieuwe afspraak voor een vervolggesprek, een leefstijl- en voedingsanalyse.  

Leefstijl- en voedingsanalysegesprek.

In dit gesprek maken we je doelen concreet en spreken af waar jij aan gaat werken, inclusief het tijdspad van je doel.
Je ontvang van mij een uitgebreid voedingsadvies op maat met daarin een voorbeeld van een dagmenu afgestemd op jouw voedingsgewoonten. Dit ter ondersteuning zodat je zelf kan variƫren en leert om juiste voedingskeuzes te maken.
Na dit gesprek ga jij aan de slag met concrete acties.

Coach sessies

Tijdens de coachsessie bespreken we wat goed is gegaan en wat er nog beter kan. We besteden aandacht aan moeilijke momenten en hoe daar mee om te gaan.
Onderdeel van een coach sessie is overdracht van kennis over bijv. wat is gezonde voeding, waar moet je op letten en hoe maak je een gezonde keuze?